Horizon Fitness

Horizon fitnessapparatuur biedt een perfecte combinatie tussen functionaliteit en design

Horizon fitnessapparatuur: hoogwaardige uitrusting en ergonomische afwerking

Horizon fitnessapparatuur is uniek door het perfecte samenspel van functionaliteit en design. Innovatieve technologieën en veelzijdige trainingsprogramma's worden gecombineerd met een hoogwaardige uitrusting en een ergonomische afwerking. Horizon bediend een breed spectrum van verschillende sporten en trainingsmethoden en voldoet daarbij aan de veelzijdige benodigdheden van de klant. Horizon ontwikkelt continu fitnessapparatuur voor elk trainingsniveau, leeftijd en gebruikerservaring en legt de focus vooral op het praktische nut van fitnessapparatuur.
Horizon Fitness - Overzicht van alle categorieën (7)

Horizon fitnessapparatuur voor conditie­ en krachttraining

Naast de gebruiksvriendelijke bedienbaarheid overtuigt dit apparatuur vooral door het vermogen zich ruimtebesparend aan de gebruiker aan te passen. Van een compact apparaat tot grotere modellen met een doordacht opklapmechanisme vind je bij ons het ideale Horizon trainingsapparaat voor thuis. Of loopbanden, crosstrainers en ergometers voor optimale cardioworkouts op krachtstations en halterbanken voor een efficiënte krachttraining – wir bieden je een compleet aanbod van Horizon fitnessapparatuur in ons assortiment. Profiteer van de jarenlange know-how van Horizon als één van de marktleiders in fitnessapparatuur en start je persoonlijke workout geheel naar eigen wens.

Horizon fitnessapparatuur: Tijdens je workout de wereld ontdekken:­ de Passport Media Player van Horizon

Is je laatste vakantie al veel te lang geleden? De hele wereld praat over Parijs, maar jij bent er nog nooit geweest? De Zwitserse alpen ken je alleen maar van een puzzel? Ga op een interactieve wereldreis en ontdek de mooiste plekken ter wereld – met de Passport Media Player van Horizon. Daarbij worden verschillende trainingsroutes wereldwijd op een Horizon fitnessapparaat gesimuleerd. Op je tv kun je videos van de routes bekijken, terwijl de weerstand van het apparaat zich aanpast aan het routeverloop van je droombestemming. Met de ergometer langs Malibu-Beach, op een loopband over de historische Champs-Élysées, met de crosstrainer aan de voeten langs de Matterhorn wandelen – eenvoudig en comfortabel thuis mogelijk, dankzij de Passport Media Player van Horizon.

Horizon fitness: 4 decennia lang Sport­Excellence en High Performance

De steile opmars van Horizon fitness tot één van de populairste merken van fitnessapparatuur begon in 1975 met de oprichting van het moeder­concern Johnson Health Tech. Vandaag, 40 jaar later, is het team Peter Lo Horizon een wereldwijd succesvolle onderneming geworden. De realisatie van een droom wordt mogelijk gemaakt door hard werken, een uitvindersgeest en het enthousiasme voor fitness. Dit zie je terug in de hoogwaardige fitnessapparaten van Horizon. In inmiddels 70 landen verkrijgbaar ontwikkelt Horizon zich voortdurend om aan de individuele wensen van de klant te voldoen. Mede daarom werd Horizon in Duitsland snel marktleider op het gebied van loopbanden en een gerenommeerd lid van de werelds grootste fitnessmarkt, in de VS. Als 'zusterbedrijf' van Horizon bieden wij in ons merkenspectrum verder Vision fitness aan. Design, innovatie en duurzame kwaliteit – Horizon Fitness.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
2x in België
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa