Filter

LeMond Fitness Indoor Cycle kopen bij Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

De indoor cycles van LeMond Fitness zijn tegenwoordig in bijna elke sportschool te vinden. Ze zijn ontworpen door Greg Lemond, de eerste Amerikaanse wielrenner die de Tour de France won. De indoor cycles zijn uitgerust met handige klikpedalen, carbon vorken sportieve triatlonsturen voor een uitdagende en effectieve training. LeMond indoor cycles zijn geschikt voor beginnende en ervaren sporters en professionals.
  • 1 Beoordeling
    Weer op voorraad vanaf week 15
    De indoorbike RevMaster Sport voorziet u niet alleen van een uitstekende training, het is ook nog eens een genot om op deze racefiets te zitten door de uitgebreide verstelmogelijkheden. Deze uitdagende speedbike heeft een zwaar vliegwiel waardoor een soepele beweging tijdens het trainen een feit is. Door gebruik te maken van het weerstandsknop kunt u gemakkelijk uw workout verlichten of verzwaren. De RevMaster Sport is voorzien van transportwielen zodat u deze racer snel en gemakkelijk kunt verplaatsen.
    1.099,00
    • Uitrusting
    • Ergonomie
    • Beweging
    • Stabiliteit
Fitshop test elk fitnessapparaat uitgebreid. Aansluitend beoordeelt ons team, bestaande uit sportwetenschappers, wedstrijdsporters en servicemonteurs met jarenlange ervaring, de producten in verschillende categorieën. Met het Fitshop-testoordeel kun je de producten eenvoudig met elkaar vergelijken en zo het juiste apparaat voor je training vinden.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
2x in België
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa