Sporthorloges, fitness tracker en weegschalen kopen bij Europa's Nr. 1 in Thuis Fitness

Sporthorloges, fitness tracker en weegschalen

Kies het voor jou passende fitnessapparaat of accessoire uit meer dan 150 bekende merken. Bij al je vragen staan onze deskundige medewerkers je graag telefonisch te woord (0172 - 619961). Je kunt ons ook bereiken via onze Live-Chat.

Alles om uw prestaties te meten en het lichaam optimaal met voedingsstoffen te verzorgen

Wij hebben voor u een omvangrijk assortiment samengesteld, om uw lichaamswaardes te berekenen en met de juiste sportvoeding uw trainingsdoel optimaal te bereiken. Met fitnesstrackers en polshorloges kunt u bijvoorbeeld uw alledaagse en/of sportieve activiteit te meten en te analyseren. Dit motiveert en helpt om uw trainingsdoelen sneller, efficiënter en duurzamer te berijken.

Met weegschalen bepaalt u natuurlijk uw gewicht. Onze lichaamsanalyseweegschalen kunnen echter veel meer dan dat. Ze bepalen bijvoorbeeld via Bio-Impedantie-analyse uw lichaamsvet- en lichaamswatergehalte. Dit zijn gegevens die nietalleen voor uw training relevant zijn, maar ook een belangrijk gezonheidsaspect betekenen.

De juiste voeding is net zo belangrijk bij het bereiken van uw doelen als het trainen zelf. Voor de meest onderscheidende doelen bieden wij de juiste sportvoeding aan: snellere regeneratie na het trainen, spieropbouw, afvallen etc.
Fitnesstoestellen
Test onze fitnessapparatuur op locatie
2x in België
Nr.1 in Europa voor fitnessapparatuur
67x in Europa